Værk din fremtid som værkmester i Kriminalforsorgen

Profilbillede
dato

Institution Sdr. Omme søger pr. 1. oktober 2024 eller snarest muligt derefter en ny medarbejder til uddannelsen som værkmester, gerne med køkkenfaglig baggrund på fuld tid - 37 timer.

Om stillingen
I køkkenet er der 5 fuldtidsstillinger og der produceres 4500 portioner middagsmad og 3000 pålægsbakker + vegetar, gluten/laktosefri om ugen i frostproduktion.
Vi tilbyder en spændende stilling med mange udfordringer, ansvar og indflydelse i et miljø, hvor tværfagligt samarbejde er i højsædet.

De daglige arbejdsopgaver består hovedsageligt af:

 • Beskæftige og kompetenceudvikle de indsatte gennem en høj grad af relationsarbejde
 • Medvirke til den daglige produktion af varme og kolde retter samt rengøring og hygiejnekontrol i fængslets produktionskøkken, i samarbejde med såvel kollegaer som indsatte
 • Bestille og varemodtage varer til Institutionen gennem Indfak2
 • Tage aktiv del i de indsattes sagsbehandling, i samarbejde med socialrådgivere og kontaktpersoner
 • Bidrage til et miljø med læring og udvikling for øje
Om dig
Vi søger en medarbejder, som

 • Har bred faglig erfaring inden for det køkkenfaglige område
 • Kan planlægge og arbejde selvstændigt
 • Er indstillet på faglige og menneskelige udfordringer
 • Er psykisk robust og meget tålmodig
 • Har et godt humør, er positiv og udadvendt
 • Kan samarbejde på tværs i Institutionen med andre faggrupper
 • Kan trives i det daglige samarbejde med de indsatte, og evne at motivere de indsatte til beskæftigelse
 • Er omstillingsparat – dagens opgaver/udfordringer kan hurtig skifte.
Om Institutionen
Sønder Omme Fængsel er et åbent fængsel og en del af den samlede Institution Sdr. Omme, der desuden også omfatter Udslusningsfængslet Lyng. Fængslet har plads til 222 indsatte og har ca. 140 medarbejdere heraf 17 værkmestre. Til beskæftigelsen som bl.a. også indeholder en fængselsskole, er der tillknyttet 1 enhedschef og 3 enhedsledere.

Fængslet består af flere selvstændige specialafdelinger og flere almindelige belægsafdelinger.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold Tjenestemandsloven og gældende aftale om indplacering af uniformeret personale i Kriminalforsorgen og principperne i Ny Løn. Indplaceringen sker i løngruppe 2 eller løngruppe 3 afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdspladsen er beliggende på Holdgårdsvej 142, 7260 Sdr. Omme.

Stillingen er ledig til besættelse den 1. oktober 2024 eller snarest muligt derefter. Uddannelsen til værkmester starter d. 1. oktober 2024. Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Får du stillingen, skal du uddannes som værkmester
Værkmestre i Kriminalforsorgen tilhører den uniformerede gruppe, og du skal derfor gennemgå en del af den samme uddannelse som fængselsbetjentene.

Uddannelsen til værkmester tager 2 år, hvor der størstedelen af tiden arbejdes i Sdr. Omme Fængsel. Derudover vil der være skoleophold på Kriminalforsorgens Uddannelsescenter i Birkerød eller Møgelkær. Der er fuld løn under hele uddannelsen.

Du skal være opmærksom på de særlige optagelseskrav til uddannelsen som værkmester. Optagelseskravet tæller både en fysisk test og personligt interview om egnethed.

Du kan læse mere om optagelseskrav og jobbet som værkmester i Kriminalforsorgen her: Værkmester - Kriminalforsorgen

Du kan læse mere om optagelseskrav, herunder fysiske krav og studiekrav, som er de samme som på fængselsbetjentuddannelsen, her: Bliv fængselsbetjent I Vi arbejder for mennesker og samfund (blivfaengselsbetjent.dk)

Du søger stillingen via linket "søg stillingen".
Ønsker du at søge stillingen, skal du uploade din ansøgning og dit CV samt dokumentation for din uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale senest den 28. juli 2024.

Hvis du i forvejen er tjenestemandsansat i kriminalforsorgen skal du senest den 2. august 2024 uploade en bedømmelse fra din chef.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte enhedsleder Erik Jeppesen på telefon 7255 3560 eller enhedschef Ivan Bøjlesen på 7255 3680.

Yderligere information om værkmesteruddannelsen kan rettes til Rekrutteringskonsulent Torben Balsby på tlf. 7255 4773.

En forudsætning for ansættelse i stillingen er, at du, såfremt du indkaldes til samtale, giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Inden en eventuel ansættelse, skal vi modtage dokumentation for dit CV, f.eks. ansættelsesbeviser og eksamensbeviser. Hvis du indkaldes til samtale, skal du medbringe billedidentifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Alle kvalificerede asøgere uanset alder, køn, race, religion eller etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ønsker du flere oplysninger om Kriminalforsorgen kan du se mere her: www.kriminalforsorgen.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Billund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sdr. Omme Fængsel, Holdgårdsvej , 7260 Sønder Omme

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6079706

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet