Unikke oplevelser på auktion til Danmarks Indsamling 2024

Billund Kommune deltager sammen med en række samarbejdspartnere i Danmarks Indsamling 2024. (Foto: Demissew Bizuwerk)
dato

Billund Kommune og en række samarbejdspartnere vil hjælpe verdens børn via Danmarks Indsamling 2024. Der bliver derfor udbudt en række unikke oplevelser, som interesserede kan byde på via Auktionshusets hjemmeside.

Millioner af børn i verdens fattigste lande sulter. Konsekvenserne er så voldsomme, at den fattigste del af verden vil være mærket i årtier. 

Danmarks Indsamling handler om, at der er meget, vi kan gøre for at hjælpe, hvis vi står sammen. Og det gør Billund Kommune, WOW PARK, Lalandia, Billund Airport, LEGO House, LEGOLAND, CoC Playful Minds og Billund Kulturskole, der udbyder en række unikke oplevelser, som auktioneres via Auktionshusets hjemmeside.

"Som hjemsted for Børnenes Hovedstad står vi sammen om at hjælpe verdens sårbare børn. Vores fyrtårnsattraktioner, unikke oplevelser, smukke natur og Danmarks næststørste lufthavn gør området til et godt sted at besøge, og derfor åbner vi hver dag dørene for både danske og internationale turister. Gennem Danmarks Indsamling 2024 vil vi hjælpe verdens børn, mens vi håber at kunne byde endnu flere turister velkommen til Børnenes Hovedstad,” siger Billund Kommunes borgmester Stephanie Storbank.

Aktørerne sætter nedenstående på auktion frem mod det store indsamlingsshow, der vises på DR den 3. februar 2024:

1. WOW PARK: En frokost med Billund Kommunes borgmester serveret i Skandinaviens højeste fritfalds rutsjetårn. 

Nyd en ret baseret på naturens skatkammer - naturligvis tilberedt over bål samtidig med, at du kommer med bag hele visionen om Børnenes Hovedstad. 

2. WOW PARK: Nu har du chancen for at invitere dine 50 bedste venner til en UNIK oplevelse i WOW PARK!GIGANTEN – Skandinaviens HØJESTE fritfalds rutsjetårn på hele 20 meter åbnes EKSKLUSIVT for jeres gruppe.

Ud over selve adgangen til WOW PARK får jeres gruppe altså hele 2 timers non stop underholdning i GIGANTEN – kun for jer! Så spring køen over – og giv den gas sammen med dine venner!  

3. Lalandia: En unik mulighed for at have Skandinaviens største badeland, for dig selv og 100 venner i en time.

Sus ned gennem de sjove vandrutsjebaner, rid på bølgerne i bølgebassinet, eller nyd livet i et af de varme boblebade. Vandlandet byder også på wellnessoplevelser og afslapning for både børn og voksne.

4. Billund Airport: VIP-Tour i Vestdanmarks internationale lufthavn. Her har I chancen for at se Vestdanmarks internationale lufthavn indefra. I får et kig bag kulissen - og oplever Billund Lufthavns puls helt tæt på.

Undervejs møder I masser af spændende historier, og I får en tur i en af lufthavnens imponerende brandbiler. Udover et unikt indblik i lufthavnen, får I en af lufthavnens gule kufferter med et overraskende indhold. Tilbuddet gælder for 2 personer.

5. LEGO House: VIP-familiebesøg i LEGO® House: Vi tilbyder et årskort per person for op til seks personer, som giver jer mulighed for at besøge attraktionen lige så mange gange i løbet af året, som I har lyst til.

Ved jeres første besøg inkluderer VIP-oplevelsen en betalt frokost på den populære MINI CHEF restaurant, hvor LEGO robotter serverer maden for jer. I vil også modtage to eksklusive LEGO House produkter fra butikken, som kun kan findes i LEGO House. Disse produkter vil blive signeret af designeren, og under jeres første besøg vil vedkommende også give dig en VIP-rundvisning i LEGO House, hvor der deles byggetips og tricks i den ultimative LEGO-oplevelse.

6. LEGOLAND: Få en VIP-oplevelse til en ekstraordinær og magisk dag i LEGOLAND® med overnatning på Hotel LEGOLAND.

Giver adgang for 2 voksne og 2 børn til en dag med en privat vært fra 10-17, inklusiv forplejning, en behind-the-scenes tour, character Meet'N Greet, en LEGO® gave, fortrinsret til alle kørende aktiviteter og meget mere. Oplevelsen inkluderer også overnatning på et valgfrit temaværelse på Hotel LEGOLAND inkl. morgenmad

7. CoC Playful Minds: Få en VIP-rundtur i Børnenes Hovedstad for en børnefamilie med en legende lydvandring, fysisk bevægelse og fortællinger til steder i byrum skabt sammen med børn inkl. 2 personlige guider, forplejning og tasker med høretelefoner, snacks og en overraskelse

8. Billund Kulturskole: Koncert med LEGOLAND Billund Garden

Skal din vejfest have et pift, mangler du underholdning til din fødselsdag, eller er der brug for at slutte arbejdsdagen med festlig, musikalsk underholdning? Nu kan du købe en koncert med LEGOLAND Billund Garden, som kan opleves lige der, hvor du gerne vil have den. LEGOLAND Billund Garden er et 40-mands stort marchorkester for børn og unge fra 10-20 år, der til daglig spiller i LEGOLAND Billund Garden, og til dette event kommer de ud til dig og dit arrangement. 

9. Billund Kulturskole: Intimkoncert m. musikelever fra Talent Billund

Få en hyggelig og rar koncert oplevelse, når musikelever fra Talent Billund giver koncert med en skøn blanding af pop/rock sange gennem tiden

10. Billund Kulturskole: Bliv portrætteret af Billund Kulturskoles dygtige tegneelever.

Kulturskolens super dygtige tegnere står klar til at lave dit og op til i alt fire personers portrætter. Så tag familien eller vennerne med til en hyggelig begivenhed, hvor tegneprocessen krydres med lidt godt til ganen.

Læs mere om oplevelserne på Billund Kommunes hjemmeside. 

Vil du byde på oplevelserne?
Du kan byde på oplevelserne via Auktionshusets hjemmeside fra den 19. januar kl. 16.00 til den 3. februar 2024.


https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/13772053/unikke-oplevelser-pa-auktion-til-danmarks-indsamling-2024?publisherId=13560004&lang=da
Kilde: Billund Kommune