Tag med på markvandring i et nyetableret vådområde

Sådan kan et færdiganlagt vådområde komme til at se ud (Foto: Billund Kommune)
dato

Vådområder og lavbundsområder kan bidrage til at mindske kvælstofudledningen. Nu kan du blive klogere på dine muligheder, hvis du overvejer at lægge noget af din jord om.

Overvejer du at omlægge noget af din jord til et vådområde eller lavbundsområde? Eller har du bare lyst til at se et nyetableret vådområde og høre mere om vådområde- og lavbundsprojekter?

Så tag med, når lodsejeren John, JYSK Landboforening, SAGRO og Billund Kommune inviterer til en markvandring ca. 300 m syd for Vandmosevej 10 i Hejnsvig og viser et vådområdeprojekt frem. Det sker mandag den 17.06.2024 kl. 19:00.

I vil på markvandringen se et eksempel på, hvordan et vådområdeprojekt kan indrettes og høre om mulighederne for tilskud til både vådområde- og lavbundsprojekter samt mulighederne for erstatning.

Billund Kommune serverer en grillet pølse, hvorfor tilmelding er nødvendigt. Tilmelding sker til vandloeb@billund.dk


https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/13860614/tag-med-pa-markvandring-i-et-nyetableret-vadomrade?publisherId=13560004&lang=da
Kilde: Billund Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.