Stærke fællesskaber binder skoler og dagtilbud sammen

Borgmester Stephanie Storbank og udvalgsformand Bjarne Larsen besøgte i dag 4.A på Sdr. Omme Skole og Børnenes Univers Grindsted Syd. (Foto: Billund Kommune)
dato

Billund Builds er et initiativ i Billund Kommune, der binder dagtilbud og skoler sammen under temaet "Stærke fællesskaber".

Projektet, der er en del af Børnenes Hovedstad, fremmer læring gennem leg og samskabelse. Borgmester Stephanie Storbank og udvalgsformand Bjarne Larsen besøgte Sdr. Omme Skole og Børnenes Univers Grindsted Syd for at se, hvordan børnene arbejder med fællesskaber.

I år er det 9. gang Billund Builds afholdes, og det er op til de enkelte institutioner, hvordan de griber emnet an.

På Sdr. Omme Skole arbejder eleverne i grupper med at bygge sæbekassebiler, mens Børnenes Univers Grindsted Syd, i samarbejde med pædagogstuderende, bygger forskellige baner.

Billund Builds er drevet af CoC Playful Minds, Billund Kommune og LEGO Fonden, og flere pædagogstuderende fra UCL Campus Jelling deltager i projektugerne. Temaet "Stærke fællesskaber" løber fra 2022 til 2025 og er knyttet til FNs Verdensmål.


https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/13776280/staerke-faellesskaber-binder-skoler-og-dagtilbud-sammen?publisherId=13560004&lang=da
Kilde: Billund Kommune