Pris op til 2,7 mio. kroner: Se de dyreste boliger i Sønder Omme

Profilbillede
dato

Beliggenhed og størrelse spiller en stor rolle i priserne på boliger, men hvor ligger Sønder Ommes dyreste huse?

Her har vi samlet Sønder Ommes dyreste boliger, så du kan orientere dig om denne uges boligpriser i Sønder Omme.

Det koster i gennemsnit nu 9.471 kroner at købe en kvadratmeter bolig i Billund Kommune.

Det svarer til, at en typisk villa på 130 kvadratmeter nu koster 1.231.230 kr.

De 6 dyreste boliger i Sønder Omme koster derimod 8.467 kroner pr. kvadratmeter. Disse luksusvillaer koster altså 11 procent mindre end en gennemsnitsvilla i Billund Kommune.

Det kan skyldes flere ting, men det som virkelig kan hive en villa op i pris er udsigt til vand. Om det så er til sø eller hav. Nærhed til skov og anden natur påvirker også priserne positivt.

Det, der trækker op, kan også være en unik, arkitekttegnet villa med unikke løsninger, højt til kip og måske en kendt arkitekt, der har tegnet stregerne og gjort det ene og alene for denne villa.

Men beliggenhed går aldrig af mode og kan trække mere op, end hvis villaen er arkitekttegnet. Ofte kan det være en god investering at bygge en lækker villa, hvis man har den gode udsigt. Men det kræver naturligvis en høj investering, som man kan se på priserne for de dyreste villaer. Omvendt skal man passe på med at smide alt for mange penge i et hus, hvis beliggenheden er dårlig eksempelvis tæt på en motorvej eller langt væk fra større byer og dermed arbejdspladser. Det kan være svært at få disse penge hjem igen.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Boliga.dk.
Kilde: Boliga.dk