Ny forpagter til Billund Centrets cafe

Der er nu fundet en forpagter til cafeen i det nyrenoverede Billund Centret. Cafeen er endnu ikke færdigrenoveret. Vejledende visualisering af Vallentin Haugland.
dato

Billund Kommune har indgået en aftale med et kendt ansigt fra restaurationsbranchen om forpagtning af Billund Centrets cafe. Det er Said Naim Moosavi, som overtager driften af cafeen.

Med en underskrift og et håndtryk blev aftalen nu officiel mellem Billund Centret og Said Naim Moosavi, som fremover skal drive cafe i det snart nyrenoverede kulturhus.

Said har mange års erfaring inden for restaurationsbranchen og driver i dag Café B i Billund og Raadhus Cafeen i Vejen, så han er altså ikke et ukendt ansigt i byen. Han tilbyder et spændende og inkluderende cafékoncept, som passer rigtig godt til Billund Centrets vision om at blive et samlingssted for alle kommunens borgere og et sted, hvor alle aldersklasser mødes.

"Jeg er begejstret for at blive en del af Billund Centret og ser frem til at skabe caféoplevelser, der komplementerer kulturhusets kulturelle aktiviteter, arrangementer og møder. Vores gæster kan se frem til en menu fyldt med frisklavede autentiske retter, lækre kaffevarianter og kager, alt sammen serveret i en hyggelig og indbydende atmosfære. Vi ønsker at skabe et sted, hvor alle føler sig velkomne og kan nyde god mad og drikke i godt selskab," siger Said Naim Moosavi.

Billund Centrets café bliver gennemrenoveret i forbindelse med moderniseringen og revitaliseringen af Billund Centret. Den er planlagt til at åbne den 1. september 2024, hvor også Billund Centrets øvrige faciliteter forventes at kunne tages i brug.

"Vi er utrolig glade for at kunne byde Said velkommen," udtaler Christian Hansen, leder af Billund Centret.

"Hans koncept og engagement vil løfte oplevelsen af at komme i Billund Centret, og vi ser frem til samarbejdet og en masse glade gæster i caféen såvel som i Billund Centret generelt."

Kilde: Billund Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.