Nu er programmet for SommerSjov 2024 klar

I årets SommerSjov-program er der sjove aktiviteter helt fra uge 27 og frem til uge 32 (Foto: Billund Kommune)
dato

Når børn og unge i Billund kommune går på sommerferie den 28. juni, venter der dem et hav af spændende sommerferieaktiviteter. Årets SommerSjov-program er nemlig fyldt med sjove og lærerige aktiviteter sommeren igennem.

Sommerferien venter lige rundt om hjørnet, og børn og unge i Billund Kommune kan godt begynde at glæde sig, for årets SommerSjov-program er spækket med sjove aktiviteter.

Billund Kommune har samlet de mange aktiviteter under konceptet SommerSjov2024, og i år kan man bl.a. opleve: SommerCamp på Grindsted Landbrugsskole, MGP Kor, badminton, outdoor fitness, kreativt værksted, crossfit, lerdueskydning, en teaterforestilling, Fodboldskole, Fodboldgolf, ture rundt i Danmark og meget mere.

”Det er rigtig dejligt, at så mange foreninger, institutioner og aktører hvert år melder aktiviteter ind til SommerSjov. Programmet er fyldt med forskellige tilbud, som børn og unge har mulighed for at deltage i, og jeg synes, der er en fin fordeling af aktiviteter, så der er oplevelser i alle 6 uger af sommerferien,” siger Christina Sørensen, eventkoordinatorelev i Billund Kommune og ansvarlig for årets SommerSjov-program.

SommerSjov-aktiviteterne har primært fokus på uge 27 og 28, men i år rummer programmet også aktiviteter i uge 29-32.

FAKTA:

  • Sommersjov er en masse sjove og lærerige aktiviteter i skolesommerferien målrettet alle børn og unge i kommunen i aldersgruppen 0.-10. klasse.
  • En folder med aktiviteterne deles inden sommerferien ud på alle kommunens skoler.
  • Programmet kan allerede nu ses på billund.dk/sommersjov
  • De fleste aktiviteter er gratis, men enkelte kræver tilmelding og/eller en mindre betaling.
  • Vær OBS på at nogle aktiviteter kører efter først-til-mølle-princippet.
  • Hvis man allerede nu har en idé til en aktivitet til næste års ”SommerSjov” er man altid velkommen til at kontakte Kultur og Fritid.
Kilde: Billund Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.