Handicappriser gik til Sdr. Omme Solsikke Gymnastik og Lynghedens Lykkebørn

Det nystartede Sdr. Omme Solsikke Gymnastik blev den ene vinder af årets Handicappriser. Lynghedens Lykkebørn vandt den anden pris. (Foto: Billund Kommune)
dato

Billund Kommunes Handicapråd uddelte den 4. december de årlige handicappriser til to foreninger, der gør en særlig indsats for borgere med handicap.

Den første pris på 10.000 kr. gik til Sdr. Omme Solsikke Gymnastik, et nystartet tilbud til børn med særlige behov. Foreningen har skabt et rum, hvor børnene kan bevæge sig og have det sjovt på deres niveau.

Prisen blev modtaget af de to trænere, Kristina Svejstrup og Sanne Hellingsø.

Den anden pris, også på 10.000 kr., gik til Lynghedens Lykkebørn, en håndboldklub for børn og unge med forskellige udviklingshandicap. Klubben giver børnene mulighed for at dyrke håndbold på deres egen måde og skaber et vigtigt fællesskab.

Prisen blev modtaget af Tove Haustrup på vegne af Lynghedens Lykkebørn.

Handicapprisen i Billund Kommune blev uddelt første gang i 2017 og har siden været delt op i to separate priser på hver 10.000 kr.


https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/13758362/handicappriser-gik-til-sdr-omme-solsikke-gymnastik-og-lynghedens-lykkeborn?publisherId=13560004&lang=da
Kilde: Billund Kommune