Din fremtid starter nu! Deltag i Lærlinge- og Jobmessen den 26. september 2024 i MAGION

Lærlinge-og jobmessen er en fantastisk mulighed for vise, hvad din virksomhed hat at tilbyde og for at møde fremtidens medarbejdere face-to-face. (Foto: Billund Kommune)
dato

Er din virksomhed klar til at møde morgendagens arbejdskraft?

Sæt kryds ved den 26. september 2024 og vær klar til at deltage i Billund Kommunes Lærlinge- og Jobmesse i MAGION fra kl. 10.00 til 14.00.

Det er ikke bare en messe – det er en fantastisk mulighed for at vise, hvad din virksomhed har at tilbyde og for at møde fremtidens medarbejdere face-to-face. Uanset om I søger lærlinge, nye medarbejdere og ønsker at præsentere jeres virksomhed i den sammenhæng, så er det her, det sker.

Robert Terkelsen, Udvalgsformand for Unge, Uddannelses- og Beskæftigelsesudvalget i Billund Kommune udtaler:

”Sidste år var messen en kæmpe succes, og vi forventer endnu større deltagelse i år, da behovet for specialiseret og motiveret arbejdskraft kun vokser. Mød jeres kommende medarbejder, der ønsker at starte på en uddannelse eller i et job”.

Tilmeld din virksomhed og reserver en stand…

- så er I/du med til at give mulighed for inspiration og måske også et job til unge på udkig efter en uddannelsesvej, forældre der ønsker den bedste fremtid for deres børn, vores ledige borgere, og selvfølgelig jer som virksomheder i søgen efter medarbejdere, der er klar til nye udfordringer.

Besøg vores hjemmeside for mere info og tilmelding

Lærlinge- og Jobmesse 2024 på www.billund.dk

Vi ser frem til at give jer muligheden for at matche med fremtidens medarbejdere.

For yderligere information kontakt:
Arbejdsmarkedschef Klaus H. Nielsen tlf.: 2334 5716 eller

Formand for Unge-, Uddannelses- og Beskæftigelsesudvalget Robert Terkelsen
tlf.: 2330 6054 

Kilde: Billund Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.